Byggefirma i Stokke

Annonse:
I byen Stokke, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 8 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Stokke som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Vestfold, fortrinnsvis i nærheten av av Stokke.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Stokke som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Stokke.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Stokke bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Stokke

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Stokke som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Rasmussen og Skjelbred A/S
Lillevarskogen 4
3160 Stokke


Bjørn Gjerløw
Tassebekkveien 98
3160 Stokke


At-Bygg AS
Stokkeveien 51
3160 Stokke


Norgeshus Birkelund & Sommerstad AS
Sagveien 1
3160 Stokke


Byggmester Bjørn Gjerløw
Tassebekkveien 98
3160 Stokke


Byggmestrene Birkelund & Sommerstad AS
Sagveien 1
3160 Stokke


Almås Bygg- og Snekkerservice
Elgveien 13
3160 Stokke


Bygg tømrermester Sven Yngve Kjos
Kastanjeveien 12
3160 Stokke

Annonse:

Guide til din utvei Stokke

Stokke er et tettsted i Sandefjord kommune i Vestfold med 3 391 innbyggere per 1. januar 2016. Tettstedet ligger ved Stokke stasjon. Sør for tettstedet går fylkesvei 557 til Europavei 18 ved Tassebekk-krysset

Areal: 2.04 km²
Befolkning: 3 391 , år 2016

Priser for byggefirmaer og håndverkere Stokke

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Stokke variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Stokke og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Stokke.

Her finner du mere informasjon om byen Stokke.

Finner du ingen byggefirma i Stokke som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Vestfold fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.