Byggefirma i Stamsund

Annonse:
I byen Stamsund, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 1 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Stamsund som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Nordland, fortrinnsvis i nærheten av av Stamsund.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Stamsund som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Stamsund.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Stamsund bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Stamsund

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Stamsund som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

SF Bygg AS
Hellemyrveien 5
8340 Stamsund

Annonse:

Guide til din utvei Stamsund

Stamsund er et tettsted i Vestvågøy kommune i Lofoten i Nordland. Tettstedet har 1 059 innbyggere per 1. januar 2015. Stamsund er et viktig fiskevær med Aker Seafoods J.M. Johansen A/S og Nordland Havfiske A/S som viktigste bedrifter. Nordland Havfiske A/S er det største trålselskapet i Nord-Norge.

Areal: 1 km²
Befolkning: 1 059, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Stamsund

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Stamsund variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Stamsund og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Stamsund.

Her finner du mere informasjon om byen Stamsund.

Finner du ingen byggefirma i Stamsund som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Nordland fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.