Byggefirma i Stokmarknes

Annonse:
I byen Stokmarknes, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 3 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Stokmarknes som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Nordland, fortrinnsvis i nærheten av av Stokmarknes.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Stokmarknes som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Stokmarknes.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Stokmarknes bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Stokmarknes

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Stokmarknes som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

ByggTeam Hadsel AS
Industriveien 4A
8450 Stokmarknes


Eiendomsservice Nord AS
Søndregate 32
8450 Stokmarknes


Rolf Hemmingsen
Haukenes 159
8450 Stokmarknes

Annonse:

Guide til din utvei Stokmarknes

Stokmarknes er en by og administrasjonssenteret i Hadsel kommune i Nordland. Tettstedet Stokmarknes har 3 241 innbyggere per 1. januar 2015, og ligger på Hadseløya. Stokmarknes fikk bystatus ved nyttår 2000. Byen er hurtigrutas hjemsted, og ved hurtigrutekaia ligger Hurtigrutemuseet.

Areal: 2.35 km²
Befolkning: 3 241 , år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Stokmarknes

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Stokmarknes variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Stokmarknes og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Stokmarknes.

Her finner du mere informasjon om byen Stokmarknes.

Finner du ingen byggefirma i Stokmarknes som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Nordland fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.