Byggefirma i Sandefjord

Annonse:
I byen Sandefjord, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 19 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Sandefjord som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Vestfold, fortrinnsvis i nærheten av av Sandefjord.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Sandefjord som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Sandefjord.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Sandefjord bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Sandefjord

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Sandefjord som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Vidar Larsen Byggefirma
Hoberveien 9
3230 Sandefjord


Steier-Næss AS
Nordre Kullerød 10
3241 Sandefjord


Tømrer Andreas Hansen
Plutos vei 5
3226 Sandefjord


Egil Evensen
Mosserødveien 12 B
3226 Sandefjord


Bygg- og Tømrermester Torolf Stenersen AS
Gjekstadveien 5
3218 Sandefjord


Pdv-Service AS
Pindsleveien 6
3221 Sandefjord


Tømrer Knut-Øivind Bruun AS
Huvikveien 32 B
3222 Sandefjord


Byggmester Erik Krister AS
Hvalåsveien 3
3230 Sandefjord


Anders Jensen AS
Vesterøyveien 2
3235 Sandefjord


Vestly Vedlikehold AS
Helgerødveien 50
3228 Sandefjord


Bantos AS
Stensveien 5
3221 Sandefjord


Isofiber Vestfold (Moe Svein Erik Byggmester)
Bottenveien 40
3241 Sandefjord


Snekker Andersen
Frydenlund 7
3238 Sandefjord


Hedalm Anebyhus salgskontor Sandefjord
Skolmar 36
3232 Sandefjord


Tyribygg AS
Skoleveien 15
3222 Sandefjord


Vidar Hansen
Kilgata 11
3217 Sandefjord


Norgeshus Sandefjord
Østerøyveien 33
3236 Sandefjord


FK Bygg AS
Beiteveien 12
3225 Sandefjord


Eura AS
Nordre Kullerød 5
3241 Sandefjord

Annonse:

Guide til din utvei Sandefjord

Sandefjord er en by og kommune i Vestfold. Sandefjord sentrum ligger ved enden av Sandefjordsfjorden. Med halvøyene Østerøya og Vesterøya har kommunen en kystlinje på 146 km. Sandefjord kommune er etter folketall den største kommunen i Vestfold.

Areal: 23,87 km2
Befolkning: 43 222 , år 2016

Priser for byggefirmaer og håndverkere Sandefjord

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Sandefjord variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Sandefjord og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Sandefjord.

Her finner du mere informasjon om byen Sandefjord.

Finner du ingen byggefirma i Sandefjord som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Vestfold fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.