Byggefirma i Kirkenes

Annonse:
I byen Kirkenes, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 2 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Kirkenes som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Finnmark, fortrinnsvis i nærheten av av Kirkenes.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Kirkenes som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Kirkenes.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Kirkenes bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Kirkenes

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Kirkenes som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Port Montasje & Service
Rich Withs gate 2
9900 Kirkenes


Consto avd Kirkenes
Hans Væggers vei 12
9900 Kirkenes

Annonse:

Guide til din utvei Kirkenes

Kirkenes er et tettsted og administrasjonssenteret i Sør-Varanger kommune i Finnmark. Tettstedet har 3 590 innbyggere per 1. januar 2015. Neset mellom Pasvikelven og Langfjorden het tidligere Piselvnes. Da det i 1862 ble bygget ei kirke på neset ble stedsnavnet endret til Kirkenes. Byen er endepunkt for E6 og for Hurtigruten.

Areal: 2.15 km²
Befolkning: 3 590, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Kirkenes

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Kirkenes variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Kirkenes og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Kirkenes.

Her finner du mere informasjon om byen Kirkenes.

Finner du ingen byggefirma i Kirkenes som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Finnmark fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.