Byggefirma i Tyristrand

Annonse:
I byen Tyristrand, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 3 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Tyristrand som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Buskerud, fortrinnsvis i nærheten av av Tyristrand.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Tyristrand som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Tyristrand.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Tyristrand bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Tyristrand

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Tyristrand som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Lien Bygg
Steinrøysveien 35
3533 Tyristrand


Bygda Bygg AS
Solumveien 38
3533 Tyristrand


Stigsrud bygg
Berggårdsveien 49
3533 Tyristrand

Annonse:

Guide til din utvei Tyristrand

Tyristrand er ei bygd og et tettsted i Ringerike kommune i Buskerud. Tettstedet har 845[1] innbyggere per 1. januar 2015, og ligger ved vestbredden av Tyrifjorden. Tyristrand var tidligere også egen kommune.

Areal: 1.01 km²
Befolkning: 845, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Tyristrand

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Tyristrand variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Tyristrand og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Tyristrand.

Her finner du mere informasjon om byen Tyristrand.

Finner du ingen byggefirma i Tyristrand som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Buskerud fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.