Byggefirma i Sortland

Annonse:
I byen Sortland, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 4 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Sortland som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Nordland, fortrinnsvis i nærheten av av Sortland.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Sortland som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Sortland.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Sortland bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Sortland

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Sortland som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Snekkarlaget AS
Markveien 11
8402 Sortland


Byggmester Kyrre Kinn AS
Oppslåttveien 5 A
8402 Sortland


Tømrer Jan Kåre Nyrud AS
Majabergveien 12
8406 Sortland


Gudm Haugstvedt AS
Øvraveien 57
8406 Sortland

Annonse:

Guide til din utvei Sortland

Kommunesenteret Sortland er også regionsenter for Vesterålen. Sortland profileres som «Den blå byen ved sundet» etter et initiativ om å male alle bygninger i nyanser av blått. I dag er det et tyvetalls bygninger i sentrum som er blå.

Areal: 3.55 km2
Befolkning: 5 158 , år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Sortland

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Sortland variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Sortland og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Sortland.

Her finner du mere informasjon om byen Sortland.

Finner du ingen byggefirma i Sortland som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Nordland fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.