Byggefirma i Åros

Annonse:
I byen Åros, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 3 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Åros som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Buskerud, fortrinnsvis i nærheten av av Åros.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Åros som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Åros.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Åros bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Åros

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Åros som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Kk-Utvikling AS
Kjøyaveien 21
3474 Åros


Cirkelbygg AS
Kirkebergveien 7
3474 Åros


Zimmerrei Reinsch Siegmund Reinsch
Hurumveien 43A
3474 Åros

Annonse:

Guide til din utvei Åros

Åros er et tettsted på Hurumlandet, syd i Røyken kommune i Buskerud, helt inntil Hurums kommunegrense. Det ligger ved sjøen på vestsiden av Oslofjorden, ca. 40 km sør for Oslo og 25 km sørøst for Drammen. Åros kirke, samt pinsemenigheten Salem Åros ligger her. Øyene Hjelp, Gråøya, Killingholmen, Torvøya, Rauholmane og Lykken i Oslofjorden, er popul

Areal: 2.01 km²
Befolkning: 1 898, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Åros

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Åros variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Åros og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Åros.

Her finner du mere informasjon om byen Åros.

Finner du ingen byggefirma i Åros som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Buskerud fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.