Byggefirma i Hamnvik

Annonse:
I byen Hamnvik, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 1 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Hamnvik som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Troms, fortrinnsvis i nærheten av av Hamnvik.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Hamnvik som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Hamnvik.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Hamnvik bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Hamnvik

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Hamnvik som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Peter Seitz Maling og Anlegg AS
Skog
9450 Hamnvik

Annonse:

Guide til din utvei Hamnvik

Hamnvik (med tettstedsnavnet Ibestad) er et tettsted og administrasjonssenteret i Ibestad kommune i Troms. Tettstedet har 486 innbyggere per 1. januar 2016, og ligger på Rolløya, som er en av de to øyene kommunen består av.

Areal: 0.7 km²
Befolkning: 486, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndverkere Hamnvik

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Hamnvik variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Hamnvik og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Hamnvik.

Her finner du mere informasjon om byen Hamnvik.

Finner du ingen byggefirma i Hamnvik som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Troms fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.