Byggefirma i Ulsteinvik

Annonse:
I byen Ulsteinvik, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 4 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Ulsteinvik som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Møre og Romsdal, fortrinnsvis i nærheten av av Ulsteinvik.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Ulsteinvik som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Ulsteinvik.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Ulsteinvik bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Ulsteinvik

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Ulsteinvik som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Havåg Bygg AS
70 01 70 97Handverksbygg AS
Storehølvegen 20
6065 Ulsteinvik


G Service Zaliskevicius
Holsekervegen 9
6065 Ulsteinvik


Roald Bygg AS
Bjørndalvegen 14
6065 Ulsteinvik

Annonse:

Guide til din utvei Ulsteinvik

Ulsteinvik er en by, et tettsted og administrasjonssenter i Ulstein kommune i Møre og Romsdal. Tettstedet har 5 376 innbyggere per 1. januar 2015. Ulsteinvik er handelssentrum i kommunen og har dessuten store skipsverft og annen mekanisk industri. I Ulsteinvik finner man også en videregående skole, en folkehøgskole og Høddvoll stadion, hjemmebanen

Areal: 3.68 km²
Befolkning: 5 376, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Ulsteinvik

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Ulsteinvik variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Ulsteinvik og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Ulsteinvik.

Her finner du mere informasjon om byen Ulsteinvik.

Finner du ingen byggefirma i Ulsteinvik som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Møre og Romsdal fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.