Byggefirma i Lillehammer

Annonse:
I byen Lillehammer, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 4 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Lillehammer som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Oppland, fortrinnsvis i nærheten av av Lillehammer.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Lillehammer som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Lillehammer.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Lillehammer bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Lillehammer

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Lillehammer som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Håndverks Bygg Arild Formo
Smerudstien 2
2619 Lillehammer


Haugen & Stenen Bygg AS
Gardvegen 48
2619 Lillehammer


Hedalm Anebyhus salgskontor Lillehammer
Storgata 112
2615 Lillehammer


Team Dk Jørgensen
Torstadvegen 4
2609 Lillehammer

Annonse:

Guide til din utvei Lillehammer

Lillehammer er en by og kommune i Gudbrandsdalen i Oppland, ved nordenden av Mjøsa. Den grenser i nord mot Øyer, i sørøst mot Ringsaker, i sør mot Gjøvik, i sørvest mot Nordre Land, og i vest mot Gausdal. Sentrum, Nordre Ål, Søre Ål, Røyslimoen og Vårsetergrenda ligger på østsiden der Lågen renner ut i Mjøsa.

Areal: 10,82 km2
Befolkning: 19 733, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Lillehammer

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Lillehammer variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Lillehammer og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Lillehammer.

Her finner du mere informasjon om byen Lillehammer.

Finner du ingen byggefirma i Lillehammer som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Oppland fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.