Byggefirma i Frogner

Annonse:
I byen Frogner, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 2 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Frogner som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Akershus, fortrinnsvis i nærheten av av Frogner.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Frogner som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Frogner.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Frogner bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Frogner

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Frogner som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Tømrer Kenneth Holt
Seljevegen 3 A
2016 Frogner


Massi Service System Paola Rosati
Lerkevegen 18
2016 Frogner

Annonse:

Guide til din utvei Frogner

Frogner er et tettsted i Sørum kommune i Akershus. Tettstedet har 1 173[1] innbyggere per 1. januar 2015, og ligger omtrent 14 kilometer nordvest for kommunesenteret Sørumsand. Kløfta ligger ca. syv kilometer nordover, mens Leirsund ligger fire kilometer sør for Frogner. Fylkesvei 171 går gjennom Frogner. Tettstedet ligger i vestre del av kommunen

Areal: 0.62 km2
Befolkning: 1 173, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Frogner

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Frogner variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Frogner og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Frogner.

Her finner du mere informasjon om byen Frogner.

Finner du ingen byggefirma i Frogner som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Akershus fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.