Byggefirma i Arendal

Annonse:
I byen Arendal, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 7 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Arendal som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Aust-Agder, fortrinnsvis i nærheten av av Arendal.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Arendal som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Arendal.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Arendal bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Arendal

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Arendal som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Byggpartnere AS
Teknologiveien 7
4846 Arendal


Sørensen & Moen Bygg AS
Industritoppen 13
4848 Arendal


Agder Entreprenør AS
Åsbiev. 4
4848 Arendal


Block Watne AS
Sagvannsveien 54
4848 Arendal


Agderbygg Arendal AS
Torbjørnsbu 21
4847 Arendal


John Kylland
Lonaåsen 30
4849 Arendal


Roy Paulsen
Molandsveien 27
4846 Arendal

Annonse:

Guide til din utvei Arendal

Tettstedet Arendal ligger i kommunene Arendal og Grimstad i Aust-Agder, og er fylkets største tettsted med 42 690[1] innbyggere per 1. januar 2015. 5 787 av disse bor i Grimstad kommune.

Areal: 30.53 km²
Befolkning: 42 690, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Arendal

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Arendal variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Arendal og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Arendal.

Her finner du mere informasjon om byen Arendal.

Finner du ingen byggefirma i Arendal som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Aust-Agder fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.