Byggefirma i Brumunddal

Annonse:
I byen Brumunddal, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 5 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Brumunddal som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Hedmark, fortrinnsvis i nærheten av av Brumunddal.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Brumunddal som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Brumunddal.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Brumunddal bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Brumunddal

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Brumunddal som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Hedmark Balkongsystemer AS
Elvegata 11
2382 Brumunddal


Brække Bygg AS
Byflatvegen 183
2385 Brumunddal


P & T Snekkerservice AS
Nyborgvegen 2
2387 Brumunddal


Byggmestrene Kråbøl & Dale AS
Øversvingen 4
2386 Brumunddal


Knut Ellefsæter
Åsdalvegen 4
2387 Brumunddal

Annonse:

Guide til din utvei Brumunddal

Brumunddal, populært kalt Dala, er den største byen og kommunesenteret i Ringsaker kommune i Hedmark. Byen har 9 478 innbyggere per 1. januar 2015, og ligger ved utløpet av elva Brumunda ved Mjøsas østre bredd, 15 kilometer nord for Hamar. Brumunddal fikk sammen med Moelv bystatus fra 1. januar 2010. Brumunddal Fotball kommer herfra, og spiller sin

Areal: 6.93 km²
Befolkning: 9 478, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Brumunddal

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Brumunddal variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Brumunddal og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Brumunddal.

Her finner du mere informasjon om byen Brumunddal.

Finner du ingen byggefirma i Brumunddal som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Hedmark fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.