Byggefirma i Lillesand

Annonse:
I byen Lillesand, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 8 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Lillesand som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Aust-Agder, fortrinnsvis i nærheten av av Lillesand.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Lillesand som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Lillesand.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Lillesand bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Lillesand

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Lillesand som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Olav Eigeland AS
Luntevikveien 44
4790 Lillesand


Svein Arild Githmark
Gitmark
4790 Lillesand


Kc Bygg AS
Kroksteinåsen 10
4790 Lillesand


Bo Byggefirma Bartosz Kazimierz Ostajewski
Skolegata 4
4790 Lillesand


Rønnevig Bygg AS
Lyngveien 6
4790 Lillesand


Anker Bygg og Innredning AS
Svennevig Bro
4790 Lillesand


Vennesland & Lauvnes Bygg Vatne
Vatne
4790 Lillesand


Byggmester Pål Rislå
Eikeland
4790 Lillesand

Annonse:

Guide til din utvei Lillesand

Lillesand er en by og administrasjonssenteret i Lillesand kommune i Aust-Agder, med 7 336[1] innbyggere per 1. januar 2015. Byen er bortsett fra turismen mest kjent for sin rike maritime historie. På 1700-tallet begynte man å bygge seilskip her, men det var på 1800-tallet at det virkelig tok av. Trelasthandelen var en svært viktig faktor, og det ek

Areal: 5.02 km²
Befolkning: 7 336, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Lillesand

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Lillesand variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Lillesand og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Lillesand.

Her finner du mere informasjon om byen Lillesand.

Finner du ingen byggefirma i Lillesand som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Aust-Agder fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.