Byggefirma i Ål

Annonse:
I byen Ål, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 6 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Ål som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Buskerud, fortrinnsvis i nærheten av av Ål.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Ål som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Ål.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Ål bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Ål

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Ål som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

TES Byggservice AS
Vats
3570 Ål


Strendo Trevare AS
Yliv. 8 B
3570 Ål


Viken Byggservice AS
Hendug Bygg AS
Oppsjøvegen 13
3570 Ål


Ål Bygg & Hytteservice AS
Vats
3570 Ål


Sjemmedal Bygg AS
Torget 5
3570 Ål

Annonse:

Guide til din utvei Ål

Ål er et tettsted og administrasjonssenter i Ål kommune i Buskerud med 2 283[1] innbyggere per 1. januar 2015. Størstedelen av tettstedet ligger på nordsiden av Hallingdalselva. Riksvei 7 går gjennom tettstedet på nordsiden av elva; på sørsiden ligger Ål stasjon. Tettstedet er et handels- og skolesentrum, og har kulturhus, Ål kulturhus med Hallingr

Areal: 2.64 km²
Befolkning: 2 283, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Ål

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Ål variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Ål og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Ål.

Her finner du mere informasjon om byen Ål.

Finner du ingen byggefirma i Ål som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Buskerud fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.