Byggefirma i Tranby

Annonse:
I byen Tranby, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 2 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Tranby som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Buskerud, fortrinnsvis i nærheten av av Tranby.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Tranby som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Tranby.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Tranby bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Tranby

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Tranby som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Tokheim & Narjord AS
Hennumbråtan 16
3409 Tranby


Bks Bygg Bjørn Kristian Skistad
Barlindveien 11B
3408 Tranby

Annonse:

Guide til din utvei Tranby

Tranby er et tettsted i Lier kommune i Buskerud. Tettstedet har 5 401[1] innbyggere per 1. januar 2015, og ligger omtrent 25 minutters kjøring sydvest for Oslo, og ca. 10 minutters kjøring nord for Drammen.

Areal: 1.99 km²
Befolkning: 5 401, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Tranby

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Tranby variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Tranby og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Tranby.

Her finner du mere informasjon om byen Tranby.

Finner du ingen byggefirma i Tranby som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Buskerud fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.