Byggefirma i Stavern

Annonse:
I byen Stavern, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 9 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Stavern som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Vestfold, fortrinnsvis i nærheten av av Stavern.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Stavern som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Stavern.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Stavern bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Stavern

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Stavern som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Byggmester Roar Einarsen AS
Bregneveien 3 B
3292 Stavern


Byggmester og Takstingeniør Thor Johansen
Agnesveien 10
3292 Stavern


Byggmester Johansen og Rødbøl DA
Floskjærveien 25
3290 Stavern


Arvid Gusland
Eikelundveien 30
3290 Stavern


Haugland Geir
Hummerbakkveien 498A
3294 Stavern


Byggmester Thor Johansen
Agnesveien 10
3292 Stavern


Jaran Mathisen & Sønner AS
Strandveien 7
3290 Stavern


Realbygg Larvik AS
Eikelundveien 54
3290 Stavern


Alu Service Per Morten Olaussen
Skytterveien 25C
3290 Stavern

Annonse:

Guide til din utvei Stavern

Tettstedet har 5 635 innbyggere per 1. januar 2016. I byen finnes én barneskole, Stavern skole, og en ungdomsskole, Brunla ungdomsskole.

Areal: 3.71 km²
Befolkning: 5 739, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndverkere Stavern

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Stavern variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Stavern og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Stavern.

Her finner du mere informasjon om byen Stavern.

Finner du ingen byggefirma i Stavern som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Vestfold fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.