Byggefirma i Odda

Annonse:
I byen Odda, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 3 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Odda som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Hordaland, fortrinnsvis i nærheten av av Odda.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Odda som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Odda.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Odda bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Odda

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Odda som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Tilvikas Byggefirma
Askane 9
5750 Odda


Alcauskas Byggefirma
Askane 9
5750 Odda


Bu Bygg AS
Eitrheimsneset 8
5750 Odda

Annonse:

Guide til din utvei Odda

Administrasjonssted og sentrum i kommunen er byen Odda med 5 047 innbyggere per 1. januar 2015, som ligger innerst i Sørfjorden i Hardanger.

Areal: unknown
Befolkning: 5 047, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Odda

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Odda variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Odda og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Odda.

Her finner du mere informasjon om byen Odda.

Finner du ingen byggefirma i Odda som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Hordaland fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.