Byggefirma i Stordal

Annonse:
I byen Stordal, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 2 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Stordal som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Møre og Romsdal, fortrinnsvis i nærheten av av Stordal.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Stordal som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Stordal.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Stordal bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Stordal

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Stordal som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Nilsen Bygg
913 33 921Oa Dyrkorn AS
Dyrkorn 76
6250 Stordal

Annonse:

Guide til din utvei Stordal

Stordal er et tettsted og administrasjonssenter i Stordal kommune i Møre og Romsdal med 673 innbyggere per 1. januar 2015. Tettstedet ligger ved utløpet av Stordalselva, og har betydelig møbelindustri, i tillegg til en del turisttrafikk og en flerbrukshall.[

Areal: 0.69 km²
Befolkning: 673, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Stordal

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Stordal variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Stordal og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Stordal.

Her finner du mere informasjon om byen Stordal.

Finner du ingen byggefirma i Stordal som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Møre og Romsdal fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.