Byggefirma i Revetal

Annonse:
I byen Revetal, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 1 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Revetal som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Vestfold, fortrinnsvis i nærheten av av Revetal.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Revetal som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Revetal.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Revetal bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Revetal

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Revetal som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Bråten Bygg AS
Fonsveien 782
3174 Revetal

Annonse:

Guide til din utvei Revetal

Revetal er administrasjonssenteret i Re kommune i Vestfold. Sammen med det nærliggende boligfeltet Bergsåsen utgjør det tettstedet Revetal/Bergsåsen, som har 2 420 innbyggere per 1. januar 2016.

Areal: 1.6 km²
Befolkning: 2420, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndverkere Revetal

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Revetal variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Revetal og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Revetal.

Her finner du mere informasjon om byen Revetal.

Finner du ingen byggefirma i Revetal som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Vestfold fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.