Byggefirma i Ski

Annonse:
I byen Ski, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 7 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Ski som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Akershus, fortrinnsvis i nærheten av av Ski.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Ski som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Ski.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Ski bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Ski

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Ski som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Futura Entreprenør AS
Verkstedveien 8
1400 Ski


Follo Bygg og Eiendom AS
Teglveien 21 B
1400 Ski


Byggmester Evensen AS
Kollerøysveien 25A
1400 Ski


Block Watne AS
Nygårdsveien 20C
1400 Ski


Hedalm Anebyhus salgskontor Ski
Anolitveien 16
1400 Ski


Landy Vent AS
Nordbyveien 13
1400 Ski


Epoxycon AS
Anolitveien 8
1400 Ski

Annonse:

Guide til din utvei Ski

Ski er et tettsted i Ski og Ås i Akershus. Tettstedet har totalt 14 680[1] innbyggere per 1. januar 2015. Tettstedet er administrasjonssenteret for kommunen Ski. I 2004 valgte kommunestyret i Ski å gi tettstedet bystatus.

Areal: 6.51 km2
Befolkning: 14 680, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Ski

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Ski variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Ski og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Ski.

Her finner du mere informasjon om byen Ski.

Finner du ingen byggefirma i Ski som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Akershus fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.