Byggefirma i Aksdal

Annonse:
I byen Aksdal, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 5 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Aksdal som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Rogaland, fortrinnsvis i nærheten av av Aksdal.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Aksdal som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Aksdal.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Aksdal bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Aksdal

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Aksdal som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Saga Bygg AS
Havnavegen 71
5570 Aksdal


Nils Johnny Byggefirma Bringedal
Førland
5570 Aksdal


Byggefirma Nils Johnny Bringedal AS
Heskjadalen 191
5570 Aksdal


Optimal Bygg og Interiør AS
Hestaberg 5
5570 Aksdal


Systembygg Haugesund AS
Hestaberg 5
5570 Aksdal

Annonse:

Guide til din utvei Aksdal

Aksdal er et tettsted og administrasjonssenteret i Tysvær kommune i Rogaland. Tettstedet har 658 innbyggere per 1. januar 2016, og ligger øst for Aksdalsvatnet. Aksdal er et knutepunkt for veier, Europavei 39 og Europavei 134 møtes her.

Areal: 0.42 km²
Befolkning: 658, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndverkere Aksdal

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Aksdal variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Aksdal og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Aksdal.

Her finner du mere informasjon om byen Aksdal.

Finner du ingen byggefirma i Aksdal som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Rogaland fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.