Byggefirma i Narvik

Annonse:
I byen Narvik, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 3 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Narvik som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Nordland, fortrinnsvis i nærheten av av Narvik.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Narvik som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Narvik.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Narvik bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Narvik

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Narvik som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Håndverkscompagniet AS
Måseveien 4
8516 Narvik


Consto avd Narvik
Teknologiveien 12
8517 Narvik


Narvik Bygg AS
Havnegata 2A
8514 Narvik

Annonse:

Guide til din utvei Narvik

Narvik er tredje største by og kommune i Nordland – og Nord-Norges syvende største by og kommune – etter folketall. Tidligere var Narvik kjøpstad. Per 1. januar 2015 er antall innbyggere i byen 14 324. Narvik er en skoleby og liker å kalle seg «teknologihovedstad» i landsdelen. Byen har en rekke videregående skoler, og er også universitetsby fra 1.

Areal: 6,77
Befolkning: 14 324, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Narvik

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Narvik variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Narvik og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Narvik.

Her finner du mere informasjon om byen Narvik.

Finner du ingen byggefirma i Narvik som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Nordland fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.