Byggefirma i Molde

Annonse:
I byen Molde, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 9 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Molde som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Møre og Romsdal, fortrinnsvis i nærheten av av Molde.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Molde som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Molde.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Molde bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Molde

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Molde som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Block Watne Molde
Gotfred Lies plass 3
6415 Molde


Slettedal AS
Julsundet 355
6409 Molde


Jan Vidar Venaas
Mekvegen 56
6411 Molde


Arvid Wean
Flaggspettvegen 14
6425 Molde


Hedalm Anebyhus salgskontor Molde
Julsundvegen 47A
6412 Molde


Tømrer Aasmund Hole Talset
Lunheimvegen 12
6416 Molde


Byggmester Bjørn Lange
Ekornbakken 46
6425 Molde


Bodvar Eriksen & Co
Lunheimvegen 10
6416 Molde


Byggmester Jan Ukkelberg AS
Gammelseterlia 11
6422 Molde

Annonse:

Guide til din utvei Molde

Molde er administrasjonssted for Møre og Romsdal fylkeskommune, fylkesmannen i Møre og Romsdal og bispesete for Møre bispedømme. Molde er "veghovedstad" for Midt-Norge ved at Statens vegvesen har sitt regionkontor plassert i byen. Molde er også fylkets største industrikommune målt i antall sysselsatte. Selve byen Molde strekker seg som et om lag 10

Areal: 9,03 km2
Befolkning: 20 602, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Molde

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Molde variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Molde og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Molde.

Her finner du mere informasjon om byen Molde.

Finner du ingen byggefirma i Molde som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Møre og Romsdal fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.