Byggefirma i Flekkefjord

Annonse:
I byen Flekkefjord, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 4 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Flekkefjord som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Vest-Agder, fortrinnsvis i nærheten av av Flekkefjord.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Flekkefjord som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Flekkefjord.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Flekkefjord bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Flekkefjord

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Flekkefjord som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Hellvik Hus Flekkefjord AS
Drangeid 4
4400 Flekkefjord


André Meijer
Djuvik 33
4400 Flekkefjord


UTV Urestad Tak og Veggmontasje
Svegeskogen 13
4400 Flekkefjord


Stangborli Bygg AS
Flikkaveien 60
4400 Flekkefjord

Annonse:

Guide til din utvei Flekkefjord

Flekkefjord er et tettsted og administrasjonssenter i Flekkefjord kommune i Vest-Agder med 6 055 innbyggere (2014). Tettstedet ligger innerst i Lafjorden, der den ytre delen av fjorden heter Stolsfjorden og munner ut i Fedafjorden, om lag 10 kilometer innenfor fjordgapet. Tettstedets sentrum preges av trehus fra tidligere tider.

Areal: 3.57 km²
Befolkning: 6 055, år 2014

Priser for byggefirmaer og håndverkere Flekkefjord

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Flekkefjord variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Flekkefjord og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Flekkefjord.

Her finner du mere informasjon om byen Flekkefjord.

Finner du ingen byggefirma i Flekkefjord som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Vest-Agder fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.