Byggefirma i Moen

Annonse:
I byen Moen, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 1 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Moen som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Troms, fortrinnsvis i nærheten av av Moen.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Moen som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Moen.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Moen bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Moen

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Moen som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Otto Sørelvmo
Keianesveien 99
9321 Moen

Annonse:

Guide til din utvei Moen

Moen er et tettsted og administrasjonssenteret i Målselv kommune i Troms. Tettstedet har 851 innbyggere per 1. januar 2016, og ligger langs nedre del av Målselva og er delt i to deler, Moen og Olsborg. Kommuneadministrasjonen holder til på Moen, mens skoler og det meste av forretninger ligger på Olsborg.

Areal: 0.89 km²
Befolkning: 851, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndverkere Moen

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Moen variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Moen og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Moen.

Her finner du mere informasjon om byen Moen.

Finner du ingen byggefirma i Moen som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Troms fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.