Byggefirma i Mo i Rana

Annonse:
I byen Mo i Rana, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 3 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Mo i Rana som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Nordland, fortrinnsvis i nærheten av av Mo i Rana.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Mo i Rana som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Mo i Rana.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Mo i Rana bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Mo i Rana

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Mo i Rana som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Handverkeren Bygg og Utleie AS
Mellomvika 7 A
8622 Mo I Rana


BK Byggmester AS
Mellomvika 7
8622 Mo I Rana


Bergvik Bygg og Betong
Søderlundmyra 32
8622 Mo I Rana

Annonse:

Guide til din utvei Mo i Rana

Mo i Rana er en by i Rana kommune på Helgeland i Nordland. Fra 1923 til 1964 var den et ladested og en egen bykommune. Full bystatus ble tildelt i 1997. Mo i Rana er den fjerde største byen i Nord-Norge, etter Tromsø, Bodø og Harstad. Den er også den nest største byen i Nordland med 18 679 innbyggere per 1. januar 2015

Areal: 11.83 km²
Befolkning: 18 679, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Mo i Rana

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Mo i Rana variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Mo i Rana og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Mo i Rana.

Her finner du mere informasjon om byen Mo i Rana.

Finner du ingen byggefirma i Mo i Rana som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Nordland fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.