Byggefirma i Hammerfest

Annonse:
I byen Hammerfest, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 1 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Hammerfest som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Finnmark, fortrinnsvis i nærheten av av Hammerfest.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Hammerfest som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Hammerfest.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Hammerfest bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Hammerfest

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Hammerfest som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Nyboloft Entreprenør AS
Brenneriveien 25
9601 Hammerfest

Annonse:

Guide til din utvei Hammerfest

Byen ligger på 70,7 grader nord og var i over 200 år fram til 1996 ansett som verdens nordligste. I 2009 fikk Hammerfest varemerkebeskyttelse for verdens nordligste by. Hammerfest er det nest største tettstedet, etter Alta. Hammerfest har hatt sterk tilvekst de siste ti årene, og dette må nok ses i sammenheng med utbyggingen av Snøhvitfeltet.

Areal: unknown
Befolkning: 7 826 , år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Hammerfest

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Hammerfest variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Hammerfest og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Hammerfest.

Her finner du mere informasjon om byen Hammerfest.

Finner du ingen byggefirma i Hammerfest som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Finnmark fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.