Byggefirma i Jondal

Annonse:
I byen Jondal, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 1 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Jondal som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Hordaland, fortrinnsvis i nærheten av av Jondal.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Jondal som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Jondal.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Jondal bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Jondal

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Jondal som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Brødrene Handegard Byggjefirma AS
Sætveithagen
5627 Jondal

Annonse:

Guide til din utvei Jondal

Jondal er en kommune langs Hardangerfjorden i Hordaland. Den grenser i øst mot Ullensvang og i sør mot Kvinnherad. Over fjorden ligger Kvam kommune. Jondal kommune har ingen tettsteder.

Areal: 235,01 km²
Befolkning: 1 104, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Jondal

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Jondal variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Jondal og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Jondal.

Her finner du mere informasjon om byen Jondal.

Finner du ingen byggefirma i Jondal som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Hordaland fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.