Byggefirma - Tømrermester Ove Fjellhaug AS

Annonse:
Tømrermester Ove Fjellhaug AS er et byggefirma i Sandvika og kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter. Fordi prisene og tilgjengeligheten til byggefirmaene ofte varierer mellom de ulike selskapene i Sandvika, anbefaler vi at du også kontakter andre selskaper i Nord-Trøndelag fylke for å få best mulig avtale når du ønsker å leie et byggefirma.
Annonse:

Før du kontakter noen byggefirma, som for eksempel Tømrermester Ove Fjellhaug AS i Sandvika for å snakke om det aktuelle byggprojektet er det nyttig å vurdere hvilke type arbeid du vil få gjort. Det er også lurt og bestemme seg for ett budsjettet til byggingen. Ved å ta kontakt med Tømrermester Ove Fjellhaug AS, kan du få et godt bilde av deres spekter av tjenester innen bygg og anlegg samt deres priser. Siden i Sandvika er flere selskaper som tilbyr tjenester i bygg og anlegg (for eksempel husbygging, bygge terrasse, bygge garasje, utbygging av en etasje osv.), anbefaler vi at du tar kontakt med flere selvskaper enn bare Tømrermester Ove Fjellhaug AS. Dersom du mot formoding ikke skulle finne et passende byggefirma i Sandvika anbefaler vi at du ser igjennom alle selskapene i [LAN] fylke.

Kontaktinformasjon for byggefirma Tømrermester Ove Fjellhaug AS i Sandvika

Nedenfor finner du adresse og telefonnummer til byggefirmaet Tømrermester Ove Fjellhaug AS i Sandvika.

Tømrermester Ove Fjellhaug AS
Hamangskogen 81
1338 Sandvika
900 37 321

Annonse:

Veibeskrivelse og kart til Tømrermester Ove Fjellhaug AS i Sandvika

For å finne veien til Tømrermester Ove Fjellhaug AS i Sandvika, se på instruksjonene på kartet nedenforKommenterat om Tømrermester Ove Fjellhaug AS i Sandvika


Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.