Byggefirma i Kongsvinger

Annonse:
I byen Kongsvinger, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 4 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Kongsvinger som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Hedmark, fortrinnsvis i nærheten av av Kongsvinger.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Kongsvinger som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Kongsvinger.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Kongsvinger bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Kongsvinger

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Kongsvinger som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Block Watne Kongsvinger
Jernbanegata 10
2211 Kongsvinger


Ra Montasje Jørn Ole Uthus
Jernbanegata 11
2211 Kongsvinger


Arvika Montage i Värmland AB
Sidevegen 9A
2211 Kongsvinger


Bygningssnekker Arnold Murtnes
Stømnervegen 51
2212 Kongsvinger

Annonse:

Guide til din utvei Kongsvinger

Kongsvinger er en by og en kommune, nesten lengst sør i Hedmark fylke. Kommunen grenser til Eidskog i sør, Sør-Odal i vest, Grue i nord og Sverige i øst. Det meste av arealet i Kongsvinger er skog, men det er også mye jordbruk og hundrevis av sjøer og vassdrag. Tettstedet Kongsvinger hadde 11 969 innbyggere per 2015.

Areal: 7.87 km²
Befolkning: 11 969, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Kongsvinger

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Kongsvinger variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Kongsvinger og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Kongsvinger.

Her finner du mere informasjon om byen Kongsvinger.

Finner du ingen byggefirma i Kongsvinger som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Hedmark fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.