Byggefirma i Straume

Annonse:
I byen Straume, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 3 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Straume som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Nordland, fortrinnsvis i nærheten av av Straume.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Straume som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Straume.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Straume bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Straume

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Straume som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Straume Mesterbygg AS
Smålonane 24
5353 Straume


Hordaland Bygg og Eiendom AS
Grønamyrvegen 22
5353 Straume


Bygg og Boligdrift AS
Grønamyrv. 22
5353 Straume

Annonse:

Guide til din utvei Straume

Straume er et tettsted og administrasjonssenteret i Bø kommune i Nordland. Straume ligger på Langøya og har 324 innbyggere per 1. januar 2015. Tettstedet har, foruten kommuneadminstrasjonen og dagligvarebutikker; skole, barnehage, bilverksted og hotell.

Areal: 0.46 km²
Befolkning: 324, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Straume

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Straume variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Straume og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Straume.

Her finner du mere informasjon om byen Straume.

Finner du ingen byggefirma i Straume som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Nordland fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.