Byggefirma i Sparbu

Annonse:
I byen Sparbu, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 4 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Sparbu som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Nord-Trøndelag, fortrinnsvis i nærheten av av Sparbu.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Sparbu som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Sparbu.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Sparbu bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Sparbu

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Sparbu som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Byggmester Asle Landrø AS
Bergplassvegen 4
7710 Sparbu


Olav Henry Svepstad
Rognvegen 995
7710 Sparbu


Astra Bygg og Entreprenør AS
Mære
7710 Sparbu


Byggmester Vidar Nordgård AS
Rognvegen 108
7710 Sparbu

Annonse:

Guide til din utvei Sparbu

Sparbu er ei bygd og et tettsted i Steinkjer kommune, Nord-Trøndelag. Sparbu en selvstendig kommune fram til 1964.Bygda Sparbu utgjør sørdelen av Steinkjer, og grenser i sør mot Røra i Inderøy og mot Verdal.

Areal: 0.39 km²
Befolkning: 594, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Sparbu

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Sparbu variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Sparbu og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Sparbu.

Her finner du mere informasjon om byen Sparbu.

Finner du ingen byggefirma i Sparbu som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Nord-Trøndelag fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.