Byggefirma - Tommestokken, byggmesterfirma AS

Annonse:
Tommestokken, byggmesterfirma AS er et byggefirma i Berger og kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter. Fordi prisene og tilgjengeligheten til byggefirmaene ofte varierer mellom de ulike selskapene i Berger, anbefaler vi at du også kontakter andre selskaper i Vestfold fylke for å få best mulig avtale når du ønsker å leie et byggefirma.
Annonse:

Før du kontakter noen byggefirma, som for eksempel Tommestokken, byggmesterfirma AS i Berger for å snakke om det aktuelle byggprojektet er det nyttig å vurdere hvilke type arbeid du vil få gjort. Det er også lurt og bestemme seg for ett budsjettet til byggingen. Ved å ta kontakt med Tommestokken, byggmesterfirma AS, kan du få et godt bilde av deres spekter av tjenester innen bygg og anlegg samt deres priser. Siden i Berger er flere selskaper som tilbyr tjenester i bygg og anlegg (for eksempel husbygging, bygge terrasse, bygge garasje, utbygging av en etasje osv.), anbefaler vi at du tar kontakt med flere selvskaper enn bare Tommestokken, byggmesterfirma AS. Dersom du mot formoding ikke skulle finne et passende byggefirma i Berger anbefaler vi at du ser igjennom alle selskapene i [LAN] fylke.

Kontaktinformasjon for byggefirma Tommestokken, byggmesterfirma AS i Berger

Nedenfor finner du adresse og telefonnummer til byggefirmaet Tommestokken, byggmesterfirma AS i Berger.

Tommestokken, byggmesterfirma AS
Seterveien 97
3075 Berger
909 19 825

Annonse:

Veibeskrivelse og kart til Tommestokken, byggmesterfirma AS i Berger

For å finne veien til Tommestokken, byggmesterfirma AS i Berger, se på instruksjonene på kartet nedenforKommenterat om Tommestokken, byggmesterfirma AS i Berger


Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.