Byggefirma i Holum

Annonse:
I byen Holum, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 1 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Holum som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Vest-Agder, fortrinnsvis i nærheten av av Holum.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Holum som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Holum.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Holum bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Holum

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Holum som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Trebygg AS
Holumsveien 1314
4519 Holum

Annonse:

Guide til din utvei Holum

Holum (tettstedsnavn Krossen) er et område og et tettsted som ligger nord i Mandal kommune i Vest-Agder. Tettstedet har 610 innbyggere per 1. januar 2016, og ligger omtrent 10 kilometer nord for Mandal sentrum.

Areal: 0.48 km²
Befolkning: 610, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndverkere Holum

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Holum variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Holum og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Holum.

Her finner du mere informasjon om byen Holum.

Finner du ingen byggefirma i Holum som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Vest-Agder fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.