Byggefirma i Rjukan

Annonse:
I byen Rjukan, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 1 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Rjukan som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Telemark, fortrinnsvis i nærheten av av Rjukan.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Rjukan som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Rjukan.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Rjukan bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Rjukan

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Rjukan som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Fjellerud Bygg AS
Svaddevegen 145
3660 Rjukan

Annonse:

Guide til din utvei Rjukan

Rjukan er en by og administrasjonssenteret i Tinn kommune i Telemark. Byen ligger i Vestfjorddalen, midtveis mellom Møsvatnet og Tinnsjå, og har sitt navn etter Rjukanfossen («den rykende fossen») vest for byen. Tinn kommunestyre vedtok bystatus for Rjukan i 1996. Byen har 3 307 innbyggere per 1. januar 2016, og inkluderes tettstedet Miland kan det

Areal: 2.58 km²
Befolkning: 3 307, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndverkere Rjukan

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Rjukan variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Rjukan og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Rjukan.

Her finner du mere informasjon om byen Rjukan.

Finner du ingen byggefirma i Rjukan som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Telemark fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.