Byggefirma i Stange

Annonse:
I byen Stange, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 7 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Stange som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Hedmark, fortrinnsvis i nærheten av av Stange.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Stange som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Stange.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Stange bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Stange

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Stange som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Tømrer Morten Rognstad AS
Skjerpåkeren 17
2335 Stange


Byggmester Svein Adolfsen AS
Elgfaret 55
2335 Stange


Jon Gabriel Gjestvang
Solheimgutua 110
2335 Stange


Hagen og Godager AS
Stensrudvegen 13
2335 Stange


Østlandske Gipsmontasje AS
Perstugutua 14
2335 Stange


Byggmester Morten Lillejordet
Skjerpåkeren 19A
2335 Stange


Andersen HC Bygg og Eiendom Geir Andersen
Tallbergroa 75
2335 Stange

Annonse:

Guide til din utvei Stange

Stange er et tettsted og administrasjonssenteret i Stange kommune i Hedmark. Tettstedet har 2 782 innbyggere per 1. januar 2015, og ligger 13 kilometer sør for Hamar. Her ligger blant annet Stange rådhus.

Areal: 2.03 km²
Befolkning: 2 782, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Stange

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Stange variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Stange og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Stange.

Her finner du mere informasjon om byen Stange.

Finner du ingen byggefirma i Stange som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Hedmark fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.