Byggefirma i Lommedalen

Annonse:
I byen Lommedalen, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 5 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Lommedalen som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Akershus, fortrinnsvis i nærheten av av Lommedalen.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Lommedalen som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Lommedalen.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Lommedalen bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Lommedalen

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Lommedalen som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Byggmester John Kristian Johnsrud AS
Lommedalsveien 349
1350 Lommedalen


Mester Tre AS
Bonnaveien 24
1350 Lommedalen


Bygg og Tømrermester Atle Bruvik AS
Hellerudveien 1
1350 Lommedalen


Vidar Stenberg Tømrermester
Bjerkeveien 86
1350 Lommedalen


Asbjørn Fuglesang Snekkerfirma
Bjerkekroken 24
1350 Lommedalen

Annonse:

Guide til din utvei Lommedalen

Lommedalen er et tettsted med 11 448[1] innbyggere i 2015, som befinner seg inn mot Krokskogen lengst nord i Bærum kommune. Lommedalen er i dag en endestasjon lengst nord i Bærum, med eneste adkomstvei alment tilgjengelig for biltransport sydfra. Isolasjonen har satt sine spor på stedet. Carsten E. Munch skriver på vegne av Kultur- og kinoadmini

Areal: 4 km2
Befolkning: 11 448, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Lommedalen

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Lommedalen variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Lommedalen og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Lommedalen.

Her finner du mere informasjon om byen Lommedalen.

Finner du ingen byggefirma i Lommedalen som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Akershus fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.