Byggefirma i Flateby

Annonse:
I byen Flateby, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 3 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Flateby som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Akershus, fortrinnsvis i nærheten av av Flateby.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Flateby som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Flateby.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Flateby bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Flateby

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Flateby som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Status Bygg Norge AS
Granveien 31
1911 Flateby


Ø & Co. Bygg AS
Fiolveien 19C
1911 Flateby


3-T Bygg AS
Lyngveien 14
1911 Flateby

Annonse:

Guide til din utvei Flateby

Flateby er et tettsted i Enebakk kommune i Akershus. Tettstedet har 3 743[1] innbyggere per 1. januar 2015, og ligger i den nordlige delen av Enebakk, og grenser mot Oslo, Rælingen og Fet. Tidligere het dette stedet Stranden.

Areal: 1.61 km2
Befolkning: 3 743, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Flateby

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Flateby variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Flateby og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Flateby.

Her finner du mere informasjon om byen Flateby.

Finner du ingen byggefirma i Flateby som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Akershus fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.