Byggefirma i Trondheim

Annonse:
I byen Trondheim, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 13 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Trondheim som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Sør-Trøndelag, fortrinnsvis i nærheten av av Trondheim.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Trondheim som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Trondheim.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Trondheim bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Trondheim

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Trondheim som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Tradisjonsbygg Trondheim AS
Rønningsbakken 4
7068 Trondheim


Nordic Bygg AS
Sørenga 1
7032 Trondheim


Arvid Tidemann
Bøckmans veg 70 B
7022 Trondheim


Bad & Våtrom AS
Innherredsv. 86
7042 Trondheim


Bulls AS
Falkenborgvegen 35 B
7044 Trondheim


Block Watne Trondheim
Strandveien 43
7067 Trondheim


Byggmester Knudsen AS
Tungavegen 38
7047 Trondheim


Byggmester Hofstad AS
Tempevegen 41
7037 Trondheim


Byggmester Herman Frost AS
Hoemshøgda 34
7023 Trondheim


Byggmester Indergård og Nypan AS
Fossegrenda 3
7038 Trondheim


Trondheim Snekkerservice AS
Leistadvegen 4
7047 Trondheim


Team Viking Bygg AS
Haakon VIIs gate 15
7041 Trondheim


Orion Vaktmesterservice AS
Bratsbergv. 62
7037 Trondheim

Annonse:

Guide til din utvei Trondheim

Trondheim (tidligere Nidaros og Trondhjem) er en bykommune i Sør-Trøndelag. Bysenteret (Midtbyen) ligger mellom Nidelva og Trondheimsfjorden.Byen ble ifølge sagafortellinger etablert av Olav Tryggvason i 997. Byen feiret sitt tusenårsjubileum i 1997.

Areal: 57,49 km2
Befolkning: 177 617 , år 2016

Priser for byggefirmaer og håndverkere Trondheim

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Trondheim variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Trondheim og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Trondheim.

Her finner du mere informasjon om byen Trondheim.

Finner du ingen byggefirma i Trondheim som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Sør-Trøndelag fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.