Byggefirma i Skodje

Annonse:
I byen Skodje, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 3 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Skodje som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Møre og Romsdal, fortrinnsvis i nærheten av av Skodje.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Skodje som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Skodje.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Skodje bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Skodje

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Skodje som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Stavset Bygg
Stette
6260 Skodje


Entreprenør Viktor Johansen AS
Krissengarden 4
6260 Skodje


Grindvik Bygg A/S
Grindvik
6260 Skodje

Annonse:

Guide til din utvei Skodje

Skodje er et tettsted og administrasjonssenter i Skodje kommune i Møre og Romsdal med 2 320 innbyggere per 1. januar 2015. Tettstedet ligger på nordsiden av Skodjevika, Stavsetfjordens innerste arm. Gjennom tettstedet går fylkesvei 661 fra E 39 i Skodjestraumen via Vatne tilbake til E 9 på Vestnes. Skodje har variert industri og fiskeoppdrett.

Areal: 1.67 km²
Befolkning: 2 320, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Skodje

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Skodje variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Skodje og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Skodje.

Her finner du mere informasjon om byen Skodje.

Finner du ingen byggefirma i Skodje som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Møre og Romsdal fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.