Byggefirma i Haugesund

Annonse:
I byen Haugesund, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 12 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Haugesund som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Rogaland, fortrinnsvis i nærheten av av Haugesund.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Haugesund som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Haugesund.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Haugesund bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Haugesund

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Haugesund som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Byggmester Eirik Steinnes
Geitafjellet 22
5521 Haugesund


Byggfirma Audun Sætre
Beitene 14 B
5516 Haugesund


Byggmester Kjell Staveland
Rogalandgata 66
5531 Haugesund


Byggmester Kompaniet AS
Rennesøygata 12
5537 Haugesund


Brødrene Gaard Byggmestere AS
Nygårdsvegen 6
5515 Haugesund


Frøiland Bygg AS
Svehaugstemmen 6
5535 Haugesund


Kwiatkowski Byggefirma
Sundgata 103
5527 Haugesund


Byggefirma Jan T. Fiskå
Trudvangvegen 1
5518 Haugesund


NC Rehabilitering
Skeisvannsvegen 23
5519 Haugesund


Bygg & Industriservice AS
Kløvervegen 28
5535 Haugesund


Jon Trygve Osa
Sætro 26
5517 Haugesund


Byggm Arne Nilsen Jr
Losgata 23
5523 Haugesund

Annonse:

Guide til din utvei Haugesund

Haugesund er en by og en kommune i Rogaland på vestkysten av Norge.Tettstedet Haugesund hadde 44 536 innbyggere (hvorav 8 541 tilhører Karmøy) per 1. januar 2016, og er med det det 14. største tettstedet i landet. Byen fungerer som regionsenter for Haugalandet samt Sveio og Etne i Sunnhordland, et område med til sammen rundt 110 000 innbyggere.

Areal: 20,64 km2
Befolkning: 44 536 , år 2016

Priser for byggefirmaer og håndverkere Haugesund

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Haugesund variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Haugesund og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Haugesund.

Her finner du mere informasjon om byen Haugesund.

Finner du ingen byggefirma i Haugesund som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Rogaland fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.