Byggefirma i Harstad

Annonse:
I byen Harstad, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 6 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Harstad som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Troms, fortrinnsvis i nærheten av av Harstad.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Harstad som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Harstad.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Harstad bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Harstad

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Harstad som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Byggmester Åge Eilertsen AS
Gamle Stangnesvei 2 B
9409 Harstad


Nilsen & Haukland AS
Tore Hunds gate 5
9404 Harstad


Polsk Byggefirma Drabek
Gullhauggata 20B
9406 Harstad


Kristensen & Linløkken
Langnesveien 18
9408 Harstad


RJ Bygg og maskin AS
Blåskjellveien 27
9414 Harstad


Rognerud Bygg & Takst AS
Mercurveien 57
9408 Harstad

Annonse:

Guide til din utvei Harstad

Harstad er en by og administrativt senter i Harstad kommune. Med et folketall på over 20 000 er byen nest størst i Troms fylke, og tredje størst i Nord-Norge. Harstad ligger nordøst på Hinnøya, og der møtes den nord- og sørgående Hurtigruten hver morgen. Fra bysentrum til stamruteflyplassen på Evenes er det 44 km veistrekning.

Areal: 11,15 km2
Befolkning: 20 793, år 2013

Priser for byggefirmaer og håndverkere Harstad

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Harstad variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Harstad og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Harstad.

Her finner du mere informasjon om byen Harstad.

Finner du ingen byggefirma i Harstad som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Troms fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.