Byggefirma i Etne

Annonse:
I byen Etne, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 7 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Etne som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Hordaland, fortrinnsvis i nærheten av av Etne.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Etne som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Etne.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Etne bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Etne

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Etne som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Brødrene Mæland Bygg & Betong AS
Kambe
5590 Etne


Byggmester Atle Rosseland
Silde
5590 Etne


Byggefirma Håland og Ytrenes AS
Eikanes
5590 Etne


Atle Rosseland
Silde
5590 Etne


Ole Eirik Mæland
417 80 450Rg Bygg Etne AS
Nervik
5590 Etne


Lg Bygg AS
Grindheim
5590 Etne

Annonse:

Guide til din utvei Etne

Etnesjøen (tettstedsnavn Etne) er et tettsted og administrasjonssenteret i Etne kommune i Hordaland. Tettstedet ligger innerst i Etnefjorden, og har 1 207 innbyggere per 1. januar 2015.

Areal: 1.17 km²
Befolkning: 1 207, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Etne

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Etne variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Etne og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Etne.

Her finner du mere informasjon om byen Etne.

Finner du ingen byggefirma i Etne som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Hordaland fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.