Byggefirma i Nordkjosbotn

Annonse:
I byen Nordkjosbotn, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 1 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Nordkjosbotn som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Troms, fortrinnsvis i nærheten av av Nordkjosbotn.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Nordkjosbotn som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Nordkjosbotn.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Nordkjosbotn bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Nordkjosbotn

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Nordkjosbotn som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Geir Roger Bjørn
Bomstad
9040 Nordkjosbotn

Annonse:

Guide til din utvei Nordkjosbotn

Nordkjosbotn er et tettsted i Balsfjord kommune i Troms, omtrent 70 kilometer fra Tromsø sentrum. Tettstedet har 465 innbyggere per 1. januar 2016. Stedet kalles til tider for Nord-Norges største veikryss, siden E6 og E8, hovedinnfartsåren til Tromsø, krysses her.

Areal: 0.69 km²
Befolkning: 465, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndverkere Nordkjosbotn

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Nordkjosbotn variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Nordkjosbotn og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Nordkjosbotn.

Her finner du mere informasjon om byen Nordkjosbotn.

Finner du ingen byggefirma i Nordkjosbotn som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Troms fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.