Byggefirma i Drammen

Annonse:
I byen Drammen, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 16 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Drammen som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Buskerud, fortrinnsvis i nærheten av av Drammen.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Drammen som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Drammen.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Drammen bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Drammen

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Drammen som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Villa Wiig AS
Kobbervikdalen 117 C
3036 Drammen


Byggmester Lars Lunda AS
Fjellsveien 81
3035 Drammen


AK Arvid Knutsen Mur- og Tømrermesterforretning AS
Bragerhagen 23
3012 Drammen


Drammen Mesterbygg AS
Einar Haflans vei 50
3036 Drammen


Bygg og Våtromsgruppen AS
Arbos gate 2
3041 Drammen


Bråthen og Eriksen Tømrerfirma
Stillerudsvingen 27
3039 Drammen


Tømrermestrene Bogen og Mathisen A/S
Kobbervikdalen 87
3036 Drammen


Bråthen & Eriksen AS
Stillerudsvingen 27
3039 Drammen


Svenne Trevare og Byggmesterforretning AS
Tordenskiolds gate 73
3044 Drammen


G H Nyrønning AS
Mælen 148
3039 Drammen


Ripel Bygg AS
Tordenskiolds gate 73
3044 Drammen


Drammen Byggentreprenør AS
Skogliveien 105 A
3047 Drammen


Lie Sverre Byggmester
Øvre Storgate 11
3018 Drammen


Bygg Spesialisten AS
Stjerneveien øvre 22
3023 Drammen


Anders Brauer
Eikhaugen 41
3036 Drammen


Komplett Håndverksteknikk AS
900 24 598


Annonse:

Guide til din utvei Drammen

Drammen er en by og kommune i Buskerud der Drammensvassdraget munner ut i Drammensfjorden. Byen grenser mot Lier i nordøst, Svelvik i sørøst, Sande og Hof i sør og Nedre Eiker i vest. Byen ligger ca. 40 km sydvest for Oslo. Drammen er sentrum i en av de raskest voksende byregionene i Norge,Drammensregionen, som igjen er en del av storbyregionen om

Areal: 137,01 km²
Befolkning: 67 895, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Drammen

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Drammen variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Drammen og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Drammen.

Her finner du mere informasjon om byen Drammen.

Finner du ingen byggefirma i Drammen som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Buskerud fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.