Byggefirma i Askim

Annonse:
I byen Askim, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 7 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Askim som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Østfold, fortrinnsvis i nærheten av av Askim.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Askim som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Askim.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Askim bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Askim

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Askim som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Askim Gjerde og Sandblåsing AS
Bakkeliveien 26
1832 Askim


Bygg og Tømrermester Jan P D Hansen
Henstad alle 24
1809 Askim


Per Bekkevold AS
Storgata 9
1830 Askim


Jan Peder Dybdal Hansen
Henstad alle 24
1809 Askim


Bygg og Eiendomsservice AS
Masengveien 1
1814 Askim


Byggtjenesten AS
Fagerliveien 19
1813 Askim


Trippestad Holding AS
Frankrigveien 4
1809 Askim

Annonse:

Guide til din utvei Askim

Askim, også kalt Askimbyen, er et tettsted og administrasjonssenter i Askim kommune i Østfold. Tettstedet hadde 14 137 innbyggere per 1. januar 2016.

Areal: 7.32 km²
Befolkning: 14 137, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndverkere Askim

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Askim variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Askim og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Askim.

Her finner du mere informasjon om byen Askim.

Finner du ingen byggefirma i Askim som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Østfold fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.