Byggefirma i Bergen

Annonse:
I byen Bergen, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 6 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Bergen som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Hordaland, fortrinnsvis i nærheten av av Bergen.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Bergen som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Bergen.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Bergen bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Bergen

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Bergen som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

LAB Entreprenør AS
Kanalveien 105 B
5068 Bergen


Byggmester Harald Sårheim AS
C. Sundts gate 62
5004 Bergen


Walløe & Nilsen AS
Nattlandsveien 155
5094 Bergen


Block Watne Bergen
Kanalveien 66
5068 Bergen


Inn AS
C. Sundts gate 54
5004 Bergen


Aog Bygg AS
Conrad Mohrs v 15
5072 Bergen

Annonse:

Guide til din utvei Bergen

Bergen tettsted er Norges nest største sammenhengende tettstedsbebyggelse, og strekker seg fra Hordvik i nord til Fanahammeren i sør, og fra Breistein i øst til Drotningsvik i vest. Ifølge Statistisk sentralbyrå hadde tettstedet 250 420 innbyggere per 1. januar 2015 fordelt på 85.9 km². Bergen tettsted innebefatter samtlige bydeler i Bergen med un

Areal: 85.9 km²
Befolkning: 250 420, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Bergen

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Bergen variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Bergen og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Bergen.

Her finner du mere informasjon om byen Bergen.

Finner du ingen byggefirma i Bergen som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Hordaland fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.