Byggefirma i Vinstra

Annonse:
I byen Vinstra, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 2 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Vinstra som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Oppland, fortrinnsvis i nærheten av av Vinstra.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Vinstra som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Vinstra.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Vinstra bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Vinstra

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Vinstra som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Fron Bygg AS
Nedregata 27 H
2640 Vinstra


Om Bakken Bygg AS
Lomov. 9
2640 Vinstra

Annonse:

Guide til din utvei Vinstra

Vinstra er en by og administrasjonssenteret i Nord-Fron kommune i Oppland. Byen har 2 562 innbyggere per 1. januar 2015, og ligger i Gudbrandsdalen. Byen har togforbindelse via Dovrebanen, og E6 går gjennom her.

Areal: 2.8 km²
Befolkning: 2 562, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Vinstra

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Vinstra variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Vinstra og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Vinstra.

Her finner du mere informasjon om byen Vinstra.

Finner du ingen byggefirma i Vinstra som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Oppland fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.